סלט חסות ועגבניות חרוךחם וקר, פריך, חרפרף וחמצמץ - הסלט הזה של רותם ליברזון, שמשלב חסות ועגבניות שרי בגרסה טרייה וחרוכה במחבת, הוא כל מה שאנחנו רוצים ליד העיקרית שלנו (וכן, אנחנו מרשים להעתיק את הרוטב לסלטים אחרים)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לוויניגרט:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחורכים מחצית מכמות העגבניות (10 חצויות) ומחצית מכמות החסה (2 רבעים) מכל הצדדים. 2 מסדרים בקערה את החסות והעגבניות הטריות, וביניהן את החרוכות. 3 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים על הסלט. מגישים מיד. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אפשר להגיש עם פרמזן מגוררת ו/או עם עיגולי גבינת עיזים. |