המצרכים (4 מנות):ל-10 פנקייקים גדולים:
אופן ההכנה:1 צולים את הדלורית בשלמותה כ-30 דקות בחום של 180 מעלות, או לחלופין מקלפים, חותכים לקוביות ומבשלים במים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא רכה. 2 מערבבים היטב את כל המרכיבים (אפשר במיקסר). מעבירים למקרר לשעה. 3 מחממים מחבת ומשמנים מעט. 4 מניחים 2-3 כפות מהתערובת על המחבת החמה. כשמתחילות לעלות בועות הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עד שהפנקייק זהוב משני הצדדים. ממשיכים כך עם יתרת הבלילה. 5 מגישים עם סירופ מייפל ופירות או עם יוגורט וירקות. ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |