פוקצ'ה ביתיתמתכון לפוקצ'ה, מהמנות הראשונות הטעימות שיש, וכזאת שאיכשהו תמיד מתחסלת ראשונה. כשהלחם כל כך אוורירי אי אפשר להפסיק לנשנש. אנחנו הלכנו על פוקצ'ות מאורכות, אבל מוזמנים לגוון
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, שמרים ומלח. מוסיפים שמן זית ולשים במהירות נמוכה. 2 מוסיפים מים בהדרגה ולשים 10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש שנפרד משולי הקערה. 3 מכסים במגבת נקיה עד להכפלת הנפח. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מחלקים לכדורים (כמספר הפוקצ'ות שאתם מעוניינים להכין. במתכון הזה הוכנו 8 פוקצ'ות מוארכות בגדל בינוני). 5 מניחים לכדורים לתפוח 20 דקות. 6 מחממים תנור ל-200 מעלות. 7 פותחים את הכדורים לרצועות (או לכל צורה אחרת שרוצים), מורחים במעט שמן זית ומכניסים לתנור לאפייה 20-25 דקות עד לתפיחה והזהבה יפה. * אפשר להניח מעל הפוקצ'ה כל מה שאוהבים ולהכניס שוב לתנור לחמש דקות לצריבה אחרונה או להניח עגבניות טריות וירוקים ולהגיש מיד. בתיאבון! |