עוף בגריל שילדים אוהביםבמקום להיקלע לחוסר אונים כשהילדים חוזרים מורעבים בצהריים, הקדימו והכניסו כמה שוקי עוף למשרה הבסיסית הזו, שהופכת אחר כך לרוטב מהאגדות, ותבטיחו לעצמכם ארוחת צהריים שאחריה כולם ילקקו את האצבעות
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מכניסים את שוקי העוף ומשרים שעתיים. 2 בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך וחותכים לרבעים. 3 מחממים תנור ל-250 מעלות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מעבירים את השוקיים עם הרוטב לתבנית בינונית. מסדרים ביניהן את תפוחי האדמה והבצל ודואגים שיכוסו גם הם ברוטב. 5 מכסים את התבנית וצולים חצי שעה. מסירים את הכיסוי, מעבירים למצב גריל וצולים עוד 20 דקות, עד שהעוף שחום ומוכן לגמרי. |