המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מכניסים את שוקי העוף ומשרים שעתיים. 2 בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך וחותכים לרבעים. 3 מחממים תנור ל-250 מעלות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מעבירים את השוקיים עם הרוטב לתבנית בינונית. מסדרים ביניהן את תפוחי האדמה והבצל ודואגים שיכוסו גם הם ברוטב. 5 מכסים את התבנית וצולים חצי שעה. מסירים את הכיסוי, מעבירים למצב גריל וצולים עוד 20 דקות, עד שהעוף שחום ומוכן לגמרי. |