סלט חצילים בטחינה כמו שסבתות מכינותלא משנה אילו מנות מונחות על השולחן - סלט החצילים הזה ישמח להצטרף אליהן, ובעיקר אתם תשמחו שהוא הצטרף. חצילים שרופים שרופים, טחינה, קצת לימון, קצת שום, קצת שמן זית: מתכון ששוב מזכיר שפעם ידעו הכי טוב
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 29/08/22 07:19
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות וקולים את החצילים עם הקליפה עד שצד אחד ממש שרוף. הופכים וחורכים את החצילים גם מהצד השני. 2 מוציאים את החצילים מהתנור ומצננים כמה דקות. 3 פותחים את החצילים ומוציאים את כל תוכנם למסננת. לא נורא אם נכנסות כמה חתיכות חרוכות - זה מוסיף טעם מעושן נהדר. מניחים לנוזלים העודפים לטפטף כחצי שעה. 4 מעבירים את בשר החציל לקרש חיתוך וקוצצים. 5 מערבבים בקערה את בשר החציל עם שאר המרכיבים. מקשטים במעט שמן זית ופטרוזיליה קצוצה. ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |