ביצים ממולאותנכון שביצים פחות או יותר מגיעות ממולאות בילט אין, אבל במקום לרוקן חלמון ולערבב אותו עם קצת מיונז ושמיר - כאן המילוי מקבל חיזוק של גוואקמולי - וכמה שזה הולך טוב ביחד. להגיש בהדלקת נר שני? אליפות
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הביצים 8 דקות במים רותחים. מוציאים מהמים ומצננים במי קרח. 2 קוצצים את את הבצל והכוסברה דק, ואת העגבנייה חותכים לקוביות קטנות. 3 מועכים היטב את האבוקדו. 4 חותכים את הביצים לרוחבן, מרוקנים את החלמונים ומועכים אותם היטב. את "סירות" החלבון מסדרים על צלחת. 5 מועכים את חלמונים ומערבבים עם הירקות הקצוצים והאבוקדו. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם, מלח ופלפל. 6 ממלאים את חצאי החלבונים בממרח הגוואקמולי, מוסיפים צ'ילי ובצל ירוק לקישוט, ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ביצים ממולאות גוואקמולי | צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, makoבתיאבון! |