המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את אצת הקומבו בסיר בינוני עם 4 כוסות מים קרים כ-15 דקות. מוסיפים את הסאקה והמירין, מחממים ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומחכים רבע שעה. 2 בינתיים משרים בקערה נפרדת את אצת הווקאמה במים קרים עד לריכוך (כ-15 דקות). מסננים. 3 מוציאים את אצת הקומבו מהסיר ומוסיפים לנוזלים שבסיר את הבוניטו. מערבבים, מכסים ומניחים לדקה. 4 מסננים את הציר לתוך קערה בינונית. מפעילים לחץ על הבוניטו כדי שייצאו כל הנוזלים, ואז נפטרים מהשבבים. מחזירים את הציר המסונן לסיר. 5 מחזירים לסיר את הווקאמה המסוננת ומוסיפים את קוביות הטופו. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. 6 מחלקים את מחית המיסו בין 4 קערות. יוצקים את הציר מעל, ומערבבים עד שהמחית מתמוססת בנוזל והוא מתאחד. מוסיפים נבטים ובצל ירוק קצוץ ומגישים חם. מרק מיסו של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |