1 מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 מוסיפים את הפטריות, המלח, הצ'ילי והשום וממשיכים לטגן עד שהכל צרוב היטב. מצננים.
פשטידת פטריות גבוהה ויפה | צילום:
רותם ליברזון, mako אוכל
פשטידת פטריות | צילום:
רותם ליברזון, mako אוכל
3 מערבבים בקערה עמוקה את כל שאר המרכיבים ומוסיפים את תערובת הפטריות והבצל. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אינגליש קייק (לא חד פעמית) משומנת היטב.
4 אופים כחצי שעה.
לבלוג של רותם ליברזון
לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
כל המתכונים לשבועות