המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לרוטב העגבניות:
לירקות:
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב ועמוק את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום, העגבניות והמים או הציר ומביאים לרתיחה. 2 מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה (ללא כיסוי), עד שהרוטב מעט מסמיך. מתבלים. 3 בינתיים מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות. 4 יוצרים מתערובת הקציצות כדורים קטנים ומכניסים בזהירות לרוטב הרותח (חשוב, אחרת הן יתפרקו). 5 מוסיפים את הירקות, מכסים ומבשלים כ-20 דקות, עד שהכל מוכן. ** מומלץ להגיש על אורז לבן. תבשיל קציצות | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |