המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עם כף גדושה של מלח כ-10 דקות, עד שהן מתרככות מעט וצבען הופך לירוק זרחני. בינתיים מלהיטים מחבת. 2. מעבירים את השעועית מיד למחבת ומקפיצים קלות בשמן זית. מוסיפים את השום והלימון וממשיכים להקפיץ 3-4 דקות. 3 מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס וגרגירי לימון ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אפשר לפזר מעל שקדים פרוסים קלויים או שומשום לבן. ** המנה טעימה חמה או בטמפרטורת החדר. |