שעועית ירוקה חגיגיתלא משנה מה התפריט שלכם לחג, אנחנו ממליצים בחום שתוסיפו לו את מנת השעועית הזו, שמכינים בפחות מחצי שעה וטורפים בשנייה וחצי. עוד לא נולד הצלי שלא נהנה משעועית ירוקה לצידו, באחריות
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים עם כף גדושה של מלח כ-10 דקות, עד שהן מתרככות מעט וצבען הופך לירוק זרחני. בינתיים מלהיטים מחבת. 2. מעבירים את השעועית מיד למחבת ומקפיצים קלות בשמן זית. מוסיפים את השום והלימון וממשיכים להקפיץ 3-4 דקות. 3 מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מלח גס וגרגירי לימון ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אפשר לפזר מעל שקדים פרוסים קלויים או שומשום לבן. ** המנה טעימה חמה או בטמפרטורת החדר. |