המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את החומוס והשעועית למשך לילה בהרבה מים. 2 מטגנים בשמן זית בצל, שום, שורש פטרוזיליה וסלרי עד לריכוך והזהבה קלה. 3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את הרסק ואת המים ומביאים לרתיחה. 4 מוסיפים את הקטניות והתבלינים ומערבבים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהקטניות מתרככות, שעה לפחות (ויכול להיות גם שעתיים). 5 מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מגישים עם פלח לימון. ![]() >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** בהחלט אפשר לקצר תהליכים ולהכין את המרק עם קטניות מבושלות ומוקפאות. ![]() |