תבשיל כרוב אדום שנטרף בשנייהלא משנה מה המנה העיקרית, התבשיל הזה ישמח ללוות אותה, ויעשה את זה על הצד הטוב ביותר. אל תיבהלו מהסוכר החום והקינמון, מדובר בתוספת חמה לכל דבר, ולא סתם - בכזו שכדאי לכם לאמץ
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים את הכרוב והתפוחים לפרוסות דקות ככל האפשר. 2 מטגנים את הכרוב במחבת עם שמן זית עד שהוא מאבד מנפחו. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מוסיפים את התפוחים עם היין, החומץ, הסוכר והקינמון וממשיכים לטגן תוך ערבוב 10 דקות. 4 מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים 50 דקות על אש קטנה. מגישים חם או קר. |