צלי עוף
טוב, טכנית זה צלי עוף עם תפוחי אדמה, כי איזה צלי לא אוהב תפודים נימוחים? מדובר באחד הווינרים משולחנה של יונית צוקרמן, וכשהיא נותנת לנו את המילה שלה אנחנו לוקחים אותה, אז בקיצור: לא לוותר על טיגון הבצלים.
>> למתכון: צלי עוף עם תפוחי אדמה
אורז עם אטריות
כאילו שאורז לבן לא מספיק טעם ככה בפני עצמו, באים ומוסיפים לו אטריות והופכים אותו לאחת התוספות הכי טעימות שיכולות להיות, כזאת שהולכת עם הכל ותמיד תמיד באה טוב.
סלט עגבניות
אין על סלט עגבניות. פה מוסיפים להן בצל, זיתים ולחם. מה שיפה בלחם הזה זה שניתן להשתמש בלחם של יום האתמול גם. במתכון יש הצעה להשתמש במעט גבינת פרמזן, שאנחנו תמיד בעדה. אבל אם רוצים כאן סלט פרווה, משמיטים אותה.
>> למתכון: סלט עגבניות ולחם איטלקי
עוגת לימון ושקדים
אוף כמה שהעוגה הזאת טעימה ומרציפנית. גילינו אותה באחד הסגרים ומאז אנחנו רק מחפשים סיבות להכין אותה שוב ושוב: ליקר אמראו, שקדים טחונים, שמנת חמוצה, לימון וזיגוג סוכרי כיפי מעל הכל. מעדן אמיתי. בשביל מי שרוצה להכין גרסה פרווה: ממירים את החמאה בכוס שמן קנולה ואת השמנת החמוצה בקרם קוקוס או שמנת צמחית באותה הכמות.
>> למתכון: עוגת לימון ושקדים מרציפנית