עוף בזעתר ומג'דרה
הרבה מתכונים של נוף עתאמנה עשו את דרכם לפנתיאון הפרטי שלנו, וזה אחד הראשונים שאימצנו. למעשה יש כאן שני מתכונים: אחד לעוף בזעתר - שילוב טעמים שיש לנו הרגשה שלא ניסיתם, ואנחנו לגמרי ממליצים לכם לנסות; והשני - מג'דרה. ה-מג'דרה. זאת שאנחנו מכינים בקביעות מרגע שפגשנו לראשונה במתכון הזה ועד עצם היום הזה. בקיצור, תכינו את המנות האלה, ואנחנו מבטיחים לכם שזאת לא תהיה הפעם האחרונה.
שומר ובצל סגול מזוגגים בתנור
אם גם אתם, כמונו, נתקלתם בשומרים בסופר והם היו כל כך יפים שפשוט לא יכולתם להשאיר אותם שם - זה מה שאנחנו ממליצים לכם להכין איתם. מנה פשוטה, שהיא בבחינת מעט המחזיק את המרובה: פלחי שומר ובצל סגול צלויים עם דבש, חומץ בלסמי, וכמובן שמן זית ומעט תימין.
>> למתכון: שומר ובצל סגול מזוגגים בתנור
סלט גזר וכוסברה
גזר מגורר, כוסברה קצוצה, ורוטב שעשוי ממיץ לימון, שמן, דבש ו - כאן ההפתעה - נגיעה קטנה של רוטב צ'ילי מתוק.
רוזלך לוטוס
יא וולי איזה קינוח זה. בלי צחוק, אחת המתוקים שהכי כיף בעולם לסגור איתם ארוחה (וגם להתחיל איתם ארוחה, ואם הם הארוחה עצמה - בכלל טוב). מדובר בבצק שמרים, זה נכון, הדמיון למגולגלות התמרים הקבועות שלכם הוא חיצוני בלבד, אבל האמינו לנו: שווה כל שנייה שתשקיעו בו, והרבה הרבה יותר.