בורקס בשר משפחתי
בורקס עם בשר זה חתיכת המצאה גאונית שנכנסה לחיינו איפשהו באייטיז. בורקס בשר משפחתי - כלומר, אחד גדול, שתופס את התבנית כולה ורק אחרי האפייה נחתך למנות אישיות - זה השלב הבא של ההברקה.
סיר אורז נפלא עם פרגיות
אחת המנות האהובות עלינו של לייזה פאנלים (ויש הרבה כאלה), של אורז בסמטי עם גזר וחומוס והרבה בצל מטוגן, וגם פרגיות חתוכות קטן. אלף טעמים בסיר אחד, ואחד יותר טוב מהשני.
כרובית במחבת
את הכרובית הזו לא צולים בתנור ולא מטגנים, אלא מכינים במחבת בשיטה מיוחדת, שמתחילה במעין אידוי וממשיכה בצריבה יפה. במתכון מגישים את פרחי הכרובית על לאבנה, אתם מוזמנים להמיר אותה בטחינה וליהנות באותה המידה.
סלט חסה ועגבניות צלויות
מתכון של רותם ליברזון לסלט שהוא חצי טרי וחצי צרוב במחבת, ואנחנו מתקשים להחליט איזה חצי אנחנו אוהבים יותר. האמת, השילוב ביניהם - זה השוס האמיתי.
>> למתכון: סלט חסה ועגבניות צלויות
עוגת קינמון
אנחנו יודעים, אתם מפוצצים, אז זה הזמן לשים מים לתה ולפרוס פרוסה דקה דקה מהעוגה הזאת (רק כדי לפרוס אחריה עוד אחת. ואז עוד. אין מה לעשות, אלה החיים).
בתיאבון!