עוף
מנת עוף בתנור טעימה מאוד עם רוטב שכולו 3 מרכיבים: סויה, דבש ושמן. אם אתם רוצים להוסיף לזה משהו - לכו על זה, וגם ניתן להוסיף לתבנית תפוחי אדמה, בצלים וראש שום. מה, אי פעם תפודים ושום הרסו משהו? אף פעם לא.
>> למתכון: עוף בתנור עם סויה ודבש
אורז
מנת האורז של השבוע היא המנה שתדרוש מכם הכי הרבה עבודה, וגם זה יחסי: מבשלים אורז, מטגנים בצל, קוצצים תרד, פטרוזיליה ושמיר ומבשלים ביחד. אם אתם לא מקפידים על כשרות אז מומלץ להוסיף יוגורט או פטה, בכל זאת מדובר במתכון של מסעדת גרקו לספנקוריזו יווני.
>> למתכון: ספנקוריזו - אורז עם תרד
כרובית
זה נכון שבפעמים האחרונות שהלכנו על כרובית בארוחת שישי זאת הייתה הכרובית המהוללת של אייל שני, אבל לשם הגיוון: הנה יופי של מנת כרובית שנולדה מאלתור גמור, כמו הרבה מאכלים מעולים: הבלוגרית טליה הדר (או כמו שאתם אולי מכירים אותה - אשת סטייל) בסך הכל חיפשה רעיון נחמד לשלב טחינה במתכון, ונולדה לה כרובית מעולה (ולא נורא אם אין לכם זרעי פשתן, זה עדיין טעים גם בלעדיהם).
>> למתכון: כרובית בתנור בציפוי טחינה
עוגת שוקולד צ'יפס
עזבו את היתרון של לערבב הכל בקערה אחת ולשטוף רק קערה אחת, חוץ מלהיות פשוטה כמו שאנחנו אוהבים, הבחושה הזאת טעימה לאללה וקל מאוד להמיר אותה לפרווה: משתמשים בקרם קוקוס או שמנת צמחית (לא ממותקת) במקום שמנת מתוקה.
>> למתכון: עוגת תפוזים ושוקולד צ'יפס
בתיאבון!