מרק תירס
הוא סמיך, הוא מתקתק, הוא הכי פשוט להכנה ויש בו רק 5 מרכיבים. בקיצור, אם עדיין לא אימצתם את המתכון הזה, הכי הגיע הזמן.
אגרול
מסתבר שאפשר להכין בבית אחלה אגרול ברוח המסעדות הסיניות של ילדותנו - עם שום, ג'ינג'ר, נבטים ושלל ירקות. רק אל תצפו לרוטב האדום הזרחני שהיה מתלווה אליו, יש לנו קווים אדומים. את האגרול שלנו אנחנו מגישים עם רוטב אחר, שמכבד אותו, וממליצים לכם גם.
עוף בלימון כמו במסעדה
הרבה מתכונים מעולים קיבלנו מעז תלם, The Kitchen Coach, וזה אחד מאלה שיותר ריגשו אותנו: חזה עוף מטוגן שהוא גם חמוץ, גם מתוק וגם טיפה חריף, ובעיקר זורק אותנו ישר למסעדה הסינית הקרובה למקום מגורינו. ככה זה כשמטגנים את העוף בבלילה ומיד אחר כך זורקים אותו לרוטב. אש.
>> למתכון: עוף בלימון כמו במסעדה
אורז לבן
טוב, משהו צריך לקלוט את הנוזלים של העוף בלימון המדהים הזה, לא? אנחנו הרי לא רוצים שהם יתבזבזו, ולשתות אותם בקשית לא נעים. אז אורז.
נודלס ירקות ורצועות עוף
עוד מנה אסייתית שכולם אוהבים, ובצדק: המון ירקות - פלפלים, כרוב, פטריות, בצל ירוק ונבטים - מוקפצים עם רצועות עוף, בתיבול פשוט של סויה, סילאן ושמן שומשום. כיף חיים.
>> למתכון: נודלס ירקות ורצועות עוף
אננס צלוי של אהרוני
את הקינוח אנחנו נותנים לאהרוני להכין לנו: חתיכות אננס שעליהן יוצקים רוטב קרמלי מטריף - ושולחים לתנור לצלייה. אחרי זה כל מה שצריך זה כדור של גלידת וניל, ואתם ברקיע אחר.