סלט חסה
שני מתכונים של יונית צוקרמן יש לנו בארחה של סוף השבוע הזה: קציצות שתכף יגיעו, והסלט הזה. אין כאן יותר מדי חוכמות, רק חסה טרייה שטופה היטב עם תוספות קראנצ'יות ורוטב פשוט וטעים.
מקלובה צ'יפס
מתכון מהמם למנה שהיא טעימה כמו שהיא יפה! לייזה פאנלים יודעת לקחת אורז פרסי ולשלב אותו עם צ'יפס לכדי מנת אורז מושלמת שרוצים לאכול שוב ושוב.
>> למתכון: מקלובה צ'יפס של לייזה פאנלים
קציצות דגים
הבטחנו קציצות של מלכת המטבח, הנה הן: קציצות דגים מעולות בשתי גרסאות - מטוגנות, או מבושלות (ואז פשוט מדלגים על שלב הטיגון). אם חשבתם שקציצות דגים זה הרבה עבודה, המתכון הזה יוכיח לכם שאתם טועים ולא נדרשת פה עבודה כל כך קשה: 10 דקות עבודה ויש לכם תערובת, 5 דקות עבודה ויש לכם רוטב, חצי שעה גג 40 דקות - ויש לכם סיר מהאגדות. ואחלה אורז ללוות אותו.
>> למתכון: קציצות דגים הכי טעימות בעולם
כרובית מוקרמת
מביך להודות עד כמה המילה "מוקרם" מעוררת בנו תיאבון. בייחוד כשזה מצורף לכרובית, שהיא גם ככה מהירקות היותר אהובים עלינו. תערובת של גבינה, שמנת, קצת קמח וביצים שיוצאת מהתנור זהובה ופריכה.
סינבונס
אח, סינבונים אהובים שלנו, שמנמנים ונימוחים; תאמינו לנו, זר של כאלה שושני קינמון יותר טוב מכל פרח לשבת. עוד יתרון מטורף הוא הריח שיתמלא לכם בבית, שאנחנו מניחים שיישאר ממוזג עם חלונות סגורים.