צלי עוף עם תפוחי אדמה
הסיר הזה הוא העונג הביתי המושלם: הרבה בצל מטוגן, הרבה שום, עוף ותפוחי אדמה, שמתחילים את דרכם בסיר על הגז ומסיימים אותה בתנור, בצריבה סופית טובה. אצלנו זה הסיר שיעלה על השולחן השבת, ואנחנו לא יכולים לחשוב על סיבה שלא תעשו כמונו.
>> למתכון: צלי עוף עם תפוחי אדמה
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
אורז עם אטריות
המועמד האידיאלי לספוג את המיצים הנפלאים של הצלי. כדי שלא יאשימו אותנו שאנחנו מבזים את השולחן עם אורז פשוט לגמרי, הוספנו לו אטריות מטוגנות. אנחנו מרשים לכם לוותר עליהן, אבל האמת היא שהן נותנות טאץ' מגניב.
תבשיל שעועית ירוקה הכי קל והכי טעים
כמה תגליות בחיינו אנחנו חייבים לרותי רוסו, וזו אחת מהן. מתברר שהדרך הכי טעימה לאכול שעועית ירוקה - בטח כשהיא טרייה ובמיטבה - היא לבשל אותה במים ואז ללוש אותה ידנית עם שום, שמן זית והרבה קליפת לימון מגוררת. נשבעים.
>> למתכון: תבשיל שעועית ירוקה הכי קל והכי טעים
סלט תירס טרי ועגבניות שרי
גם את התירס הטוב של העונה חבל לנו לבזבז, ולכן בכוונתנו להכין איתו סלט שעושה לו הרבה כבוד, שאפילו לא מצריך בישול של הקלחים. עוד בנוכחים: עגבניות שרי, בצל סגול, צ'ילי קצוץ דק וכוסברה. הכי טרי שיש.
>> למתכון: סלט תירס טרי ועגבניות שרי
עוגת שיש בננה
העוגה שהחליפה את עוגת הבננות הקבועה שלנו (ברוטציה, אל תתלהבו), אחרי שנים של שלטון יחיד. גם בננה וגם שיש, גם בחושה וגם יפהפייה אמיתית, ויש גם אופציה פרווה.
בתיאבון!