אושפלאו פרגית שמכינים בשעה
עם כל המאסטר שף הזה, יוצא שבימים האחרונים אנחנו כל הזמן רעבים. ובגלל שמרקי דגים ומעורב ירושלמי הם פחות הסגנון שלנו, החשק לאושפלאו - מנת הדגל של אהרוני - הוא זה שאוחז ולא מרפה. עד שפתאום הבנו: אם אנחנו כל כך משתוקקים לאושפלאו, מדוע שלא נכין לעצמנו אושפלאו לשבת? בקיצור, זה מה שאנחנו הולכים לעשות, אפילו יש לנו מתכון שלוקח פחות משעה. ממליצים גם לכם.
סלט שורשים
כשדמיינו את האשפלאו, זה הסלט שרצינו לידו: רצועות דקות של גזר, קולרבי ושומר, עם רוטב לימוני ונוכחות זעירה אך מורגשת של פלפל חריף. מה שלא דמיינו זה את תוספת העדשים שטוגנו מראש והפכו את הסלט הזה, שכולו בריאות, לממכר ברמות של ביסלי.
קציצות ירק
עוד קצת מטוגן, פשוט כי ממש מתחשק לנו: לביבות ירק עיראקיות (אתם אולי מכירים אותן בשם ערוק), עם תפוחי אדמה, בצל וטונה של פטרוזיליה, בתיבול עדין של כמון ופפריקה מעושנת. עכשיו רק תשתדלו לא לחסל אותן איך שהן יוצאות מהמחבת, כי אז מה עשינו בזה.
עוגת שוקולד, קוקוס ובננות
עוגת שוקולד פרווה, עם שדרוגים מכל הכיוונים. הקוקוס עוזר לנו פה עם הפיכת המתכון לפרווה, אבל על הדרך מוסיף לעוגה נופך קוקוסי שהיא אפילו לא ידעה שחסר לה. טעים בטירוף.