עראייס של בורי
נכון שעראייס הוא אחת המנות הכי טעימות שצמחו פה בשנים האחרונות? אז קבלו את הגרסה הקיצית והעדינה שלו - עראייס דגים, במקרה הזה על בסיס של בורי. הטעמים מן הסתם אחרים, אבל הסיפוק - אותו סיפוק.
סלט סלמון ותפוחי אדמה
ואם אנחנו בענייני מנות דגים שלא צריך לדעת לעבוד עם דגים בשבילן - הנה עוד אחת כזו, שעל הדרך גם סוגרת לנו את הפינה של התפודים בארוחה. סלט בריא, משביע וטעים טעים.
>> למתכון: סלט סלמון ותפוחי אדמה
סלט עגבניות ושעועית לבנה
את האגף של הקטניות מאייש הסלט הזה, שחציו טרי וחציו מבושל, והוא הרבה יותר טעים ממה שאתם יכולים לדמיין. עגבניות ובצל אנחנו יודעים שעובדים מעולה יחד, שעועית הבובס הענקית מקפיצה אותם למעלה, ואז מצטרפים קרעי הפיתה-שמן-זית-סומאק הקלויים, שנותנים את הטאץ' הממכר הסופי.
>> למתכון: סלט עגבניות ושעועית לבנה
ירקות בתנור
אנחנו יודעים שאתם כבר לא רעבים, אבל לא מצליחים שלא לצוות לארוחה הזאת את תבנית הירקות הצלויים האולטימטיבית, עם הרוטב המושלם והאיזונים המדויקים, כפי שלימדה אותנו המנטורית שלנו אורלי פלאי. אפשר להוסיף ביצה או גבינת פטה, אפשר גם לא - תלוי כמה זללנים החבר'ה שמגיעים אליכם לשבת.
כנאפה בטיל
לפעמים לא נעים לנו על מה שעוללנו לכנאפה אהובת ליבנו, כשפישטנו את ההכנה שלה לרמה כזאת שכמעט כל ילד בן 12 יכול להכין אותה לבד. כשאנחנו מרגישים את האשמה הזאת מתחילה לפעפע בנו, אנחנו מיד סותמים אותה עם מחבת של כנאפה ביתית טובה, שתקתקנו ממש ברגע.
>> וכאן תוכלו לבדוק מתי נכנסת השבת
שבת שלום!