מרק חרירה
מה שאנחנו הולכים לעשות עכשיו הוא סוג של פשע, ואנחנו יודעים את זה. להגיש חרירה כמנה ראשונה משמעו לגרום לכולם לשבוע עוד לפני שהארוחה יצאה לדרך, וזה לא מעשה מוסרי. אז למה אנחנו בכל זאת עושים את זה? כי בסוף שבוע חורפי אין מנה שתענג אתכם יותר מהחרירה הזאת בדיוק, לפי המתכון הזה בדיוק. אנחנו כבר רצים איתו שנים, והוא מעולם לא אכזב. אבל כן, אנחנו ממליצים לכם להסתפק במנה קטנה, כי בכל זאת ארוחה שלמה עוד לפניכם.
עוף עם זיתים
המנה המרוקאית הקלאסית הזאת היא אומנם פשוטה וביתית, אבל מצליחה לככב על כל שולחן שהיא מוגשת בו. העוף מקבל טעמים אדירים שהוא לא ידע שהוא מסוגל להגיע אליהם (התיבול פה פשוט מטריף), הזיתים החמים מוכיחים שלאכול זיתים רק בצורה המקורית זה פשוט בזבוז - וביחד הם סוגרים אחלה מנה עיקרית, שכיף לאכול בשבת וסופר כיף לארוז בקופסאות לעבודה.
אורז מלא עם אפונה וגזר
כן, עם העוף הזה חייבים אורז, אבל הפעם אנחנו קצת מאתגרים אתכם בגזרה הזו. במקום אורז לבן רגיל אנחנו ממליצים לכם ללכת על האורז הזה, שהוא מלא ולכן משביע יותר, בריא יותר ואגוזי יותר בטעמיו. לאורז המלא אנחנו מצוותים אפונה וגזר - אבל לא כמו שאתם רגילים (משתמשים באפונה יבשה!). בקיצור, מנה שווה.
>> למתכון: אורז מלא עם אפונה וגזר
סלט חצילים טוניסאי
את הסלט הזה אנחנו אוהבים קודם כל כי הוא טעים רצח, אבל אחר כך גם בגלל שאת החצילים שבו לא מטגנים אלא צולים בתנור. יחד עם בצל מטוגן, שום וכמון - מדובר בסלט חצילים לחיים.
עוגת בננות ומייפל
מכל העוגות הבחושות בעולם, יש שתיים שאנחנו לא יכולים לעמוד בפניהן: עוגת בננה ועוגת מייפל. החמודה הזו מאחדת בין שתיהן, אז מה הפלא שאנחנו לא מצליחים להפסיק ליישר אותה.