כרעיים עם לימונים וסויה
אל תבינו לא נכון, אנחנו אוהבים שניצלים ונאגטס עד מאוד, אבל יש משהו בכרעי עוף, כאלה שאוכלים עם הידיים ומתלכלכים, שעושה לנו נעים בלב ובבטן. המנה הזאת נהדרת לארוחת שבת, ולכל ארוחה למען האמת. והבונוס הגדול – מכינים את הכל בסיר אחד וחוסכים קצת בלגן.
>>> למתכון: עוף עם לימונים וסויה
לחמעג'ון
הרבה לפני שכולנו התמכרנו לעראייס היה פה הלחמעג'ון. שתי המנות האהובות האלה עובדות על עיקרון דומה: לחם ובשר ביחד, בילט אין. את המנה הספציפית הזאת משדרגים עם נענע קצוצה שמקפיצה את כל העסק ומעניקה לו קצת רעננות נדרשת בחום הזה. את הבצק תוכלו לטבול כמובן ברוטב העוף ובמיצי הסלט פה למטה.
>>> למתכון: לחמעג'ון במילוי בשר, עגבניות ונענע
סלט עיגולי ירקות
אחרי שתי מנות בשריות חובה שתהיה מנה מרעננת, פריכה, צבעונית וטרייה על שולחן הארוחה, לא? את הסלט הזה פורסים גס, לעיגולים, ומתבלים עם המצרכים הכי הכי בסיסיים ופשוטים שיש. תתפלאו כמה כיף לתקוע בטבעות הצבעוניות והקראנצ'יות האלה מזלג.
אנטיפסטי כרוב סגול
בדרך כלל היינו אומרים לכם להוסיף כרוב סגול טרי לסלט מלמעלה, כי אנחנו מתים על כרוב סגול בסלט, אבל מאז שהמתכון הזה נכנס לחיינו, גילינו כמה כיף לאכול ככה כרוב! את רוב העבודה התנור עושה בשבילכם - כל מה שנשאר לכם זה לחצות את הכרוב, לשמן ולתבל אותו.
>>> למתכון: אנטיפסטי כרוב סגול
עוגת שמרים פרווה
השבוע ויתרנו לכם על חלה לשישי, ובמקום זה אנחנו גאים להציג קינוח מופתי – סוג של חלת שוקולד. עוגת השמרים הזאת פרווה, אבל לא מרגישים שחסר בה דבר. יש פה גם ממרח שוקולד (שכל אחד יזרום עם הסוג שהוא הכי אוהב), גם שוקולד רגיל וגם אגוזים – בקיצור, פינוק מובטח.