חמין צמחוני
במתכון הזה, של תום פרנץ, אין בשר, ובאופן מופלא זה לא פוגם בטעמים שלו כהוא זה. מה שכן יש בו זה קוגל-קישקע טבעוני שמכינים לבד, שהכי הכי כיף בעולם לפגוש אחר כך בסיר. תום מספר שלמד להכין את החמין מהרבנית של בית הכנסת - ואנחנו לא יודעים מי האישה, אבל מרגישים שאנחנו חבים לה הרבה שבתות נהדרות. אז תודה.
מרק עוף צח
לפני או אחרי החמין - אין כמו מרק עוף נקי נקי, שמרגיע את הבטן ועל הדרך מטפל בהצטננות שבטח גם אתם תפסתם בימים האחרונים. אתם מוזמנים כמובן להגיש את המרק גם עם עוף ו/או ירקות, אבל בינינו, למי יש כוח. רוצים לשמור על הארוחה צמחונית? גם מרק ירקות יעבוד כאן נהדר.
סלט שומר
לפני שאתם מתחילים לפרוס את השומר - עשו לעצמכם טובה ותנו בו איזה ביס או שניים. פשוט השומרים עכשיו כל כך טעימים וטובים, שממש כואב הלב לא להכין מהם איזה סלט טוב. כאן הם מצוותים לסלרי ולחמוציות, ויחד עם שמן זית איכותי ומיץ מלימון טרי נאספים למנת צד שמחמיאה מאוד לחמין, והוא מחמיא לה בחזרה.
קומפוט של בתיה
אכלתם? שבעתם? מרגישים שאתם מוכנים לחזור לישון? אנחנו כמובן מבינים אתכם לגמרי, חמין עושה את זה לאנשים, ומזג האוויר הסגרירי לא עוזר, אבל במקום לפתוח כפתור ולהתעלף אנחנו מציעים לכם לקנח בקומפוט מחיה הנפשות הזה (מתכון של קפה בתיה, לא סתם!), שיחזיר לכם מעט מהחיוניות לפחות עד שיגיע הזמן לקפה ועוגה.