מינסטרונה
כשהתחיל הגשם ביום ראשון כל כך שמחנו שהתחילה עונת המרקים (והנה 15 מתכונים מעולים למרקים), אז כמובן שאנחנו הולכים לפתוח את ארוחת השבת עם קערה קטנה של מינסטרונה: מלא מלא קוביות ומעט פסטה. מי שמעוניין במנה פרווה מוזמן כמובן להשמיט את הפרמזן.
אורז וסלמון
סלמון הוא כוכב ארוחות השישי שלנו, אבל בגלל שהפעם לא מדובר בארוחה חלבית בה הוא מוגש לעיקרית, נכין מתכון קליל ומהיר של חתיכות סלמון בטריאקי וגזר מגורר עם אורז. חמישה מרכיבים בלבד, חצי שעה הכנה ומנת דג מצוינת לשולחן השבת.
>> למתכון: תבשיל אורז וסלמון מהיר
סלט קינואה
מתכון לסלט מעולה, מרענן טעים שיגרום גם למי שלרוב נמנעים משימוש בקינואה להתאהב בה. טיפ מכל הלב: את הקינואה עצמה תכינו לפחות שעה לפני התקנת הסלט והחיתוכים, כדי לתת לה את הזמן שלה להתקרר כמו שצריך. בכל זאת, עלים טריים וירקות פריכים צמודים לקינואה חמה עלולים להיות מבאסים.
>> למתכון: סלט קינואה הכי טעים שיש
ממולאים
מתכון מנצח לפלפלים ממולאים מבית היוצר של ג'קי אזולאי המאסטר שפית שלנו. אם יישאר משהו בסיר הם טעימים אפילו יותר יום אחרי, ואם משהו יישאר לראשון ותארזו לכם קופסב למשרד - כולם הולכים לקנא.
>> למתכון: פלפלים ממולאים של ג'קי אזולאי ממאסטר שף
סינבונס
שבלולי קינמון שימלאו את הבית בריח כל כך מטריף, שאפילו השכנים שהסתכסכתם איתם יבואו להתחנף בתקווה לקבל משהו. בשביל גרסה פרווה ממירים את החלב במים ואת החמאה שבבצק בחצי כוס שמן. שימו לב - את החמאה במלית לא להחליף בשמן אלא רק בתחליף חמאה פרווה.