קציצות דגים ברוטב חריף
האמת, להגיד שהרוטב של קציצות הדגים האלה חריף זה לא מדויק. הוא לא חריף - הוא חריף להבות! אז אם יש ילדים בשולחן, או לחלופין אתם אוהבים את החך שלכם כמו שהוא, לא שרוף, אתם בהחלט יכולים להפחית בכמות הפלפל החריף (בשקט בשקט, כשאף אחד לא שומע, נגיד גם שאפשר להשמיט אותו לגמרי).
>> למתכון: קציצות קרפיון ברוטב חריף
לחמניות תפוחי אדמה רכות
ועם ממה ננגב את כל הרוטב הזה, שאלנו את עצמנו, ומיד ענינו - עם הלחמניות האקסטרה רכות של קרן אגם, שמקבלות את המרקם המיוחד שלהן מנוכחות של תפוחי אדמה מעוכים בבצק. נכון, זה טיפה מוזר, אבל מדובר ביופי של טריק, ואם קרן אגם ממליצה אז באמת שלא נותר לנו מה לומר.
>> למתכון: לחמניות תפוחי אדמה רכות
פסטה סלמון
הכנתם לחמניות עכשיו, אנחנו מעריכים את זה, ולכן מציעים לכם מנה עיקרית פשוטה במיוחד, שלוקחת רק דקות בודדות של הכנה. קצת תרד, עגבניות מיובשות וסלמון (בלי עור), ויש לכם רוטב שהוא גם חגיגי וגם ממש ממש טעים לפסטה שלכם.
סלט כרוב של מסעדת פינגווין
סלט הכרוב של מסעדת פינגווין בנהריה הוא בעצם סלט הכרוב הפשוט ביותר שיש - וכנראה דווקא בגלל זה אנחנו כל כך אוהבים אותו. יש בו כרוב, שמן, מיץ לימון ומלח, והוא מרענן וכיפי ובדיוק מנת הצד שאתם רוצים ליד כל הפחמימות והדגים. במתכון יש גם סוכר, אנחנו בדרך כלל משאירים אותו בחוץ ועדיין יוצא מעולה.
עוגת שיש גבינה
שני קרן אגם בארוחה אחת! לקינוח אנחנו זורקים כמה דברים שיש לנו בבית לתבנית, ומקבלים עוגת שיש גבינתית שתשרת אותנו באופן מושלם גם עם הקפה של שבת בבוקר.