פסטה חגיגה
אם יש שבת שבה פסטה היא ארוחה לגיטימית הרי זו שבת שבין חגי תשרי - תקופה שבה לא רק שנגמר הכוח לבשל, גם הכוח לאכול כבר לא בשיאו. אבל אל דאגה, ארגנו לכם כאן פסטה מכובדת לאללה, עם המון תוספות מדליקות, שהופכות אותה לראויה גם לארוחה חגיגית.
סלט עגבניות שרי וזיתים
אחד הסלטים שאנחנו הכי אוהבים לפגוש ליד פחמימה טובה. עגבניות שרי, זיתים (טובים! לא מקופסה!), צנוברים ושמן זית (בסדר, גם בצל ירוק, אבל אפשר לוותר עליו), זה כל מה שיש בו, וזה בדיוק כל מה שהוא צריך. הקסם שבפשטות זה בדיוק זה.
>> למתכון: סלט עגבניות שרי וזיתים
עוגת וניל ושוקולד צ'יפס בקערה אחת
אנחנו יודעים, זאת לא שבת לטרוח בה על פחזניות עם רוטב קרמל מלוח. אבל זאת בדיוק כן שבת לערבב בה כמה מרכיבים בסיסיים בקערה, להעביר לתבנית ולשלוח לתנור. סיימתם לאכול? שימו מים, פרסו את החמודה הזאת לפרוסות נדיבות, וסגרתם ארוחת שבת הכי כיפית שיש.