קציצות טונה
האמת, אנחנו לא במאה אחוז בטוחים כמה כדאי לסמוך על המתכון הזה לארוחת שבת. מהסיבה הפשוטה שהקציצות האלה (5 מרכיבים, כלום עבודה) נוטות להתחסל מיד עם צאתן מהמחבת - ואנחנו לא רוצים לתקוע אתכם בשישי בערב עם מנה אחת חסרה. בקיצור, אנשים, גדלו חוט שדרה, הכינו את קציצות הטונה המופלאות האלה ופשוט תתאפקו עד הערב. אנחנו יודעים שאתם יכולים.
המטבוחה של אבי ביטון
מטבוחה טובה היא לא פחות מיצירת מופת קולינרית, ומכל אלה שטעמנו - זאת של אבי ביטון נעוצה טוב טוב בטופ. לא צריך הרבה מרכיבים, אבל צריך עגבניות טובות, צריך זמן וצריך גם להעלים עין מכמות השמן. אין מה לעשות, זה פשוט יוצא פחות טעים אם מפחיתים ממנו (אבל אתם כן יכולים אחרי הבישול לשפוך את עודפי השמן, אם אתם מתעקשים).
פלפלים ממולאים של ג'קי אזולאי
מהמתכונים הכי נצפים ב-mako לאורך הרבה שנים, ואנחנו לגמרי יכולים להבין למה. כשזה מגיע לממולאים אנחנו רוצים את הגרסה הכי ביתית, הכי בטוחה, זאת שתמיד תמיד מצליחה ותמיד גורמת לנו להרגיש שאנחנו במקום הנכון.
>> למתכון: פלפלים ממולאים של ג'קי אזולאי
פוטטוס
עוד מתכון שרץ פה חזק מאוד, והפעם של רון יוחננוב, שפיצח את הסוד לתפוחי אדמה בסגנון פוטטוס, עם התיבול והמרקם הנכונים. בקיצור, אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לא להכיר את מנת התפודים הזאת.
עוגת תפוזים של פעם
רכה, אוורירית, חורפית והדרית - זאת עוגת התפוזים שהולכת לעשות לכם את השבת.