חזה עוף בחרדל ודבש
עוד שנייה פסח, עזבו אותנו מתבשילים כבדים, עוד יהיה לנו די מהם. אז לכבוד כניסת השבת בשישי הזה אנחנו עפים על חזה עוף במרינדה, עם שילוב טעמים מושלם של חרדל, דבש, צ'ילי ותימין, וכמה ראשי שום בתבנית, שיהיה. עסיסי, רך וטעים, ובעיקר - פשוט פשוט.
מג'דרה בורגול
מאז שהתתחלנו להכין מג'דרה עם בורגול אנחנו מרגישים שאנחנו דופקים טוב טוב את המערכת. גם פחות עבודה, גם פחות זמן, וגם תוצאה שלדעתנו היא טעימה ומיוחדת יותר. אורז אנחנו אוכלים כל השבוע, בשישי אנחנו רוצים משהו אחר.
אנטיפסטי לעצלנים
לתת לכל ירק את היחס הפרטי שלו ולהכניס אותם לתנור אחד אחד, כל אחד עם התיבול שהכי ידגיש את טעמיו? אחלה, אבל לא אנחנו. אנחנו מכינים אנטיפסטי שנכנס בתבנית אחת לתנור, שבו אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד, ותאמינו לנו שזה טעים רצח.
סלט חצילים על האש
לקלות חצילים בתנור זה נחמד, אבל זה לא זה. הטעם של האש הוא התבלין הכי משמעותי וחשוב כאן, כך שאנחנו ממליצים לא לוותר עליו. חוץ מזה, מדובר בסלט החצילים הכי טוב שטעמנו, אז בהחלט כדאי להוסיף אותו לרפרטואר.
עוגת לוטוס
איזה יפיופה העוגה הזאת, שאלוהים רק יעזור לנו. הוסיפו לזה את טעמי הלוטוס המשובחים ואת קלות ההכנה וריבוי הרושם - והסתדרתם על עוגה לשבת שהיא הכי הכי.