עוף בדבש וחרדל
נכון המחבת הזאת שמסתתרת בארון הכי גבוה במטבח? אז בזכות קרן ארגמן, בעלת קבוצת הפייסבוק קרן מקלילה את המטבח, מצאנו עבורה שימוש מושלם: פילה עוף (אפשר למכור את זה לילדים כשניצל בלי פירורים אפילו) במרינדה קלה וטעימה עם עגבניות שרי צלויות.
פסטה אפויה
אין יותר דבר כזה "פסטה בלי כלום", יש "פסטה לבנה". מה הכוונה? שיש במתכון הזה פתרון מושלם להזין את הילדים בחלבון ומבחינתם הם מקבלים משהו שבנראות מזכיר פסטה בלי כלום. מה שהכי יפה כאן זה שבאמת אפשר על הדרך גם לתקתק ארוחה וגם לחסל בערך כל גבינה במקרר (תרגישו חופשי לגוון, להשמיט ולהוסיף כל מה שהולך אצלכם בבית). גם בגזרת הירקות אפשר להוסיף לפלפלים הקלויים כל ירק אחר - אבל מומלץ גם אותם לקלות לפני כן.
מאפה פיצה מהיר
2 פיצות שמכינים בזרירות וקלות, מורחים רוטב, מפזרים גבינות ואז מתפרעים עם תוספות מכל הבא ליד: בצל, פטריות, זיתים, טונה, תירס, אננס לחובבי הז'אנר וכמובן אופציות של נקניקים וגבינות עיזים. עבודה קלה שמבטיחה קולעת, בטח שבימי החופש הגדול.