פסטה בולונז
תסמכו עלינו, לילדים שלכם פחות אכפת אם הבולונז הזה הוא לא ראגו בבישול ארוך ואיטי עם יין ועלי דפנה. טעים טעים, מוכן בשעה ומספיק לארוחת הצהריים של היום, מחר ותלוי בכם - אבל אולי אפילו יספיק עד יום שלישי.
למתכון: פסטה בולונז שילדים אוהבים
קציצות עם אפונה ופתיתים
מתכון פגז של לייזה פאנלים לקציצות פרגית ברוטב מצוין של עגבניות (ועוד ירקות: בצל, גזר, גמבה) עם בזיליקום (ורצוי גם עלי נענע קצוצים) שמתבשלות בסיר אחד עם פתיתים (אפשר גם להחליף באורז או בורגול. אבל למה?). ארוחת צהריים נהדרת ומנחמת שמספקת בסיר אחד את כל מה שצריכים: ירק, פחמימה וחלבון. כמו הבולונז מלמעלה, גם כאן מדובר בסיר שיכול בכיף לספק ארוחת צהריים גם להיום וגם למחר וממש לא רק לילדים. לחתוך כמה ירקות טריים ליד והסתדרתם על יופי של ארוחה.
למתכון: סיר קציצות ברוטב עגבניות עם אפונה ופתיתים
שיפודי עוף וירקות
הכל במנה הזאת עובד לטובתכם: קלים ואפילו כיפיים להכנה, בריאים ומזינים. הצבעוניות שלהם רק תורמת לאטרקטיביות. הירקות הספציפיים במתכון הם המלצה, אפשר גם לנצל כל חומרים אחרים שיש בבית.