פסטה רוזה בסיר אחד

רוטב רוזה הוא מהרטבים היותר קלים ופשוטים לפסטות, אבל מה שאנחנו אוהבים במתכון הספציפי הזה זה שהוא מציע פתרון גם למצב שאתם נתקעים בלי שמנת מתוקה בבית. פסטה רוזה בלי שמנת מתוקה? זה כבר מתחיל להיות אתגר, אבל הנה, גם איתו מתברר שאפשר להתמודד בקלות. יש שמנת? החיים שלכם בכלל דבש.

פסטה רוזה בסיר אחד

עראייס של בורי (צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: אינס שילת ינאי, mako אוכל)
עראייס של בורי | צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: אינס שילת ינאי, mako אוכל

עראייס דגים

העראייס הזה לא מפונק. במקור מכינים אותו עם בורי, אבל אם יש לכם במקפיא פילטים של מושט הוא מבטיח לא להתלונן. בגדול קוצצים את הדג עם שמן, בצל ירוק ותבלינים, ממלאים רבעי פיתות וצולים על הפלנצ'ה או במחבת פסים (בהיעדר כזו, גם מחבת רגילה תעשה את העבודה). רוצים בכלל להיות על הצד העצלן של הסקאלה? הכינו את העראייס בטוסטר.

עראייס דגים

שניצל שומשום (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
שניצל שומשום | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

שניצל שומשום עם רוטב צ'ילי מתוק

אם גם אתם מרגישים שהגיע הזמן לגוון קצת את השניצלים הקבועים, מוזמנים לנסות את זה. כאן טובלים את חזות העוף לא רק בביצים טרופות אלא בביצים טרופות עם כמות יפה של רוטב צ'ילי, ובמקום פירורי לחם - מצפים אותם בשומשום. הטיגון בהמשך הוא כרגיל, וההגשה - עם קוביות בטטה במחבת.

שניצל שומשום עם רוטב צ'ילי מתוק

 

בתיאבון!