פאייה עוף פתיתים וירקות
ארוחה בסיר אחד היא משהו שאנחנו תמיד מעריכים, ומתכונים של תום פרנץ הם משהו שאנחנו בוטחים בו באופן מלא ובעיניים עצומות; כששני הנתונים האלה מתקיימים ביחד, באמת שאין לנו ברירה אלא להכין את המנה למשפחה שלנו. במקרה הזה: הגרסה המקומית (והכשרה) לפאייה הספרדית.
מרק כתום עם קציצות הודו
סוף סוף יש הצדקה למרק, ומי אנחנו שנפספס את ההזדמנות (באמת שאנחנו לא צריכים יותר מכמה טיפות גשם). בניגוד למרק הכתום המסורתי - שכבודו במקומו מונח - כאן יש גם מנה נאה של חלבון בדמות קציצות, ולא סתם קציצות אלא קציצות הודו, שהן עשירות יחסית בברזל. בקיצור, לכאורה מנה ראשונה, למעשה - ארוחה טובה ומשביעה לכל דבר.
פסטה ברוטב שמנת טבעוני
הידעתם? פסטה ברוטב שמנת אפילו לא חייבת לכלול שמנת בשביל להיות כזו - חלב קוקוס עם מעט חמאת שקדים יעשה את העבודה נהדר. נעשינו בריאים מדי בשבילכם? נסכים שתמירו את הפסטה המלאה שבמתכון בפסטה רגילה.
בתיאבון, והלוואי שיהיה שבוע טוב.