פאייה מהירה
מתכון נהדר מבית היוצר של רון יוחננוב לארוחה קלילה ולא מחייבת שתשאיר אתכם שבעים ומסופקים. תוך קצת פחות משעה תקבלו מנה של אורז מתובל עם ירקות, חזה עוף (אם מעדיפים פרגיות - אין שום מניעה להחליף) וצ'וריסוס - חתוכות לאיזה גודל שאתם רוצים.
>> מתכון לפאייה ספרדית מהירה במחבת
חזה עוף ותפוחי אדמה
כמה שארוחת הצהריים הזאת מתאימה לנו ביום שכזה: חזה עוף חתוך לרצועות שנצרבות טוב טוב במחבת עם בצלים, פרוסות תפוחי אדמה שפורסים על המקום, בלי בישול מוקדם ובלי בלגן (אם אתם מרגישים עצלנים במיוחד, אפשר אפילו לוותר על קילוף התפודים ולהשאיר את הקליפה. עניין של העדפה), קצת תיבול של כורכום, חוויאג' וסילאן שמעניקים צבע יפהפה ובעיקר טעם מעולה. יותר מזה לא צריך כלום, ארוחת צהריים שלמה ומזינה והכל במחבת אחת וממש קצת כלים.
אורז מטוגן עם כדורי בשר
אפשר עם אורז טרי כמובן, אבל במתכון הזה הכי כיף להשתמש דווקא בשאריות אורז. כך או כך - את האורז מוסיפים לירקות מוקפצים עם כדורי בשר ומדובר בארוחת צהריים כיפית וטעימה.
למתכון: אורז מטוגן עם ירקות וכדורי בשר