עוף וספגטי בסיר אחד
לפני שהפשטידות, הבלינצ'ס והקישים משתלטים לנו סופית על החיים - עוד אפשר להספיק לתקתק סיר של עוף ופסטה שנצלים בתנור ביחד ומוכיחים שטובים השניים מן האחד. שימו לב, הזמן בתנור לא קצר, אבל ההכנה ממש צ'יק צ'ק. דחפו את הסיר הזה לתנור כשאתם עדיין שבעים מארוחת הבוקר - ולקראת הצהריים הריחות כבר יעשו את שלהם. נשארו שאריות? תחממו אותן מחר במיקרו ותתענגו.
בורקס בשר משפחתי
הבורקס הזה של רון יוחננוב הוא מנה שככל הנראה לא תככב על השולחן שלכם בשבועות, אז כדאי לכם מאוד לתת לה לככב בימים שלפני החג. בניגוד לבורקס רגיל כאן לא עובדים מאפה מאפה, אלא פשוט משטחים יריעה של בצק עלים בתבנית, מפזרים מלית ומכסים ביריעת בצק נוספת. הרגע הזה שמבינים שבחיסכון כל כך גדול של עבודה אפשר להגיע לתוצאה כל כך טובה הוא רגע שעדיין מרגש, גם אותנו.
מג'דרה אליפות
לצמחונים/טבעונים שבינינו, אנחנו רוצים להזכיר את המתכון שהפך אותנו, כבר לפני הרבה שנים, לחובבי מג'דרה נלהבים. זה קרה בזכות הגילוי שבמג'דרה הכל תלוי לא באורז ולא בתבלינים, אלא בכמות הבצל המטוגן. 6 בצלים על 2 כוסות אורז? לא מופרך, ואפילו טעים בקטע מטריף.
בתיאבון!