פשטידת פטריות פרווהאם פשטידות תמיד נחשבו אצלכם למסמר הערב בכל ארוחה חלבית, הגיע הזמן שתפנו מקום בספר המתכונים שלכם לאחת כזו שמתאימה לכל ארוחה. פשטידת פטריות פרווה פשוטה במיוחד שתפתור לכם חצי מהבעיות בחיים
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 12/12/16 07:36
צילום: נטלי לוין, mako אוכל |
המצרכים :לפשטידה (תבנית מרובעת בגודל 18*25 ס"מ ):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה. 2 חותכים את הבצל לפרוסות דקות ואת הפטריות לרבעים. 3 במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומטגנים יחד כ-3-4 דקות עד שהבצל מתרכך מעט והפטריות מזהיבות. 4 מסירים מהאש ושמים בקערה. 5 מצננים את תערובת הבצל והפטריות במשך כ-10 דקות בטמפרטורת החדר. 6 מוסיפים לקערה ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל ואורגנו (או תימין) ומערבבים עד אחידות. 7 יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 8 אופים במשך 20-25 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת. 9 מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים. • את פשטידת הפטריות הפרווה מומלץ להגיש חמה או בטמפרטורת החדר. • ניתן לשמור את הפשטידה עטופה היטב במקרר עד 3 ימים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |