1 מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות).
מתכונים לראש השנה
2 מכינים את הקרמל: מניחים במחבת מעל להבה נמוכה חצי כוס סוכר ושתי כפות מים, בוחשים ללא הפסקה עד שהסוכר נמס ומקבל גוון כתום או חום בהיר מרגע שהצבע נשתנה מסירים מהאש. מהרגע שהסוכר משחים ועד שהוא נשרף עוברות שניות מספר, לכן, חשוב לא להפסיק לבחוש, לשים לב לרגע בו הצבע משתנה ומיד להסיר מהאש. הקרמל מתקשה מהר מאוד לכן מכינים אותו רק כששאר החומרים כבר מוכנים וכל מה שנדרש זה להוסיפו.
3 טורפים את הביצים עם המלח והפלפל טורפים פנימה את הקרמל (לא כשהוא רותח אחרת הוא יבשל את הביצים).
4 לתערובת הביצים והקרמל מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים שוב.
5 מכניסים לסיר משומן שיכול להיכנס לתנור (ללא ידיות מפלסטיק) ומהדקים מעט כלפי מטה. מכסים את הסיר בנייר כסף ואופים במשך הלילה.
6 פורסים ומגישים עם מלפפונים חמוצים.