פשטידת פטריות ללא גלוטןפשטידה ללא קמח, אבל עם המון גבינות וטעמים. מתאימה במיוחד לצליאקים ומעולה גם לשבועות
מכון אברהמסון
| null
| פורסם 19/04/12 16:34
צילום: anasimin, Istock
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד להשחמה. מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מקררים בצד. 2 במקביל, בקערה עמוקה, מערבבים את הקוטג', הגבינות, האגוז המוסקט והביצים. מוסיפים את תערובת הבצל והפטריות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק. ניתן לפזר מעט גבינת פרמזן או שומשום מעל. 3 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות. מחכים כ-5 דקות לפני שחותכים, ומגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! *המתכון באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, מסוכר, גלוטן והתמכרויות
>> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות
|