פשטידת תרדכל בית צריך מתכון בסיסי לפשטידת תרד פשוטה וטובה - כזאת שאפשר לסגור איתה ארוחת ערב עם כמה ירקות ליד או לנשנש בין הארוחות אפילו ישר מהמקרר. זאת האחת שלנו
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 15/01/24 10:54
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית 20 על 30 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית. 2 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום ואת התרד וממשיכים לטגן חצי דקה. 3 מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המרכיבים לקבלת תערובת אחידה. 4 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים חצי שעה, או עד שהפשטידה שחומה ומוכנה. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פשטידת תרד של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! |