מאפה פסטה, פטריות, עשבי תיבול וגבינותמשילוב של פסטה, שמנת, חמאה, גבינות ופטריות - תהיו בטוחים שיכול לצאת רק טוב. שווה את הקלוריות, באחריות
בני סיידא
| פטריות, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן
| פורסם 27/03/22 07:51
צילום: פיליפ מטראי, פטריות, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן |
המצרכים (7 מנות):לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה דקה פחות מהמצוין בהוראות היצרן. 2 ממיסים בסיר בינוני את החמאה בשמן הזית, ומטגנים את הבצל 5 דקות על להבה בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב 10 דקות. מוסיפים את הקמח, בוחשים ומטגנים דקה. 3 מחממים תנור ל-200 מעלות. מוסיפים לסיר את החלב והשמנת ומבשלים תוך בחישה רצופה עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש ומתבלים במלח ופלפל. 4 מוסיפים את הפסטה המבושלת, את הגבינות ועשבי התיבול ומערבבים לתערובת אחידה. 5 יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות עד להזהבה. מגישים חם. >> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |