1 שוטפים את פרוסות חזה העוף ומניחים במסננת עד שהם מסיימים לטפטף.
2 בקערה בינונית מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
3 מניחים את פרוסות חזה העוף בקערה ומערבבים כך שהטעמים יחדרו היטב. מניחים למשך 20 דקות בטמפרטורת החדר (או במקרר, אם חם). מערבבים אקראית.
4 מכינים צלחת עמוקה ובה ביצה טרופה.
5 מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הציפוי: קוואקר, קמח ושומשום. מעבירים לצלחת שטוחה.
6 מחממים שמן קנולה או תירס בגובה 1-2 ס"מ במחבת על אש גבוהה.
7 מוציאים פרוסת חזה עוף מהמִשרֶה, טובלים בביצה הטרופה וטובלים בתערובת הציפוי.
8 כשהשמן חם מכניסים את פרוסת חזה העוף המצופה ומנמיכים לאש בינונית-גבוהה. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה בינונית. מוציאים בעזרת כף שטוחה מחוררת ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מייד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!