1 מחממים את התנור ל-190 מעלות.
2 בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את הבננות בקערה עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את האגוזים, את פתיתי הקוקוס ואת התמרים ומערבבים היטב.
3 מוסיפים את הקוואקר ואת הקינמון ושוב מערבבים היטב. לבסוף מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים הכול יחד.
4 מרפדים את התבנית בנייר אפייה. בעזרת כפית מניחים על התבנית המרופדת תלוליות מהתערובת בקוטר של כ-3 ס"מ ובמרווחים של 2 ס"מ בין זו לזו. משטחים קלות כל עוגייה עם גב הכפית.
5 מכניסים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.
6 מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור. מעבירים את העוגיות לרשת צינון בעזרת המרית. מניחים לעוגיות להצטנן לגמרי, ומעבירים אותן לכלי אטום.
* העוגיות יישמרו טריות 3 ימים בכלי אטום.
>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!