המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 חורצים חתך לאורך הבצל (מהשורש ועד לקצה), עד שמגיעים לליבה. 3 מרטיבים את הבצלים היטב במים ומכניסים לתנור לכ-20 דקות. 4 בינתיים מכינים את התערובת למילוי: מערבבים את הבשר עם השום, הקוואקר, הבטטה והצימוקים. 5 כשהבצלים מתקררים מעט מפרידים אותם לעלים: קוטמים את הצד של השורש בגובה של כ-1 ס"מ, ונושפים פנימה בחוזקה. לאט לאט מתחילים להפריד את העלים של הבצל. שימו לב ששני העלים הראשונים אינם רכים, ורצוי לא להשתמש בהם. 6 מניחים במרכז כל עלה מעט מהמילוי, מגלגלים ומסדרים בסיר שיכול להיכנס לתנור. 7 מורידים את חום התנור ל-180 מעלות.מערבבים את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הבצלים. מכסים ואופים 20 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות. מגישים חם. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל |