1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מרסקים במעבד מזון את הקוואקר, הקמח, התבלינים והחמאה, עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החלב ומעבדים עוד 20 שניות, לקבלת בצק.
3 מעצבים את הבצק לגליל בעובי 3-4 ס"מ, ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ עד ס"מ. אפשרות נוספת היא לרדד את הבצק לעלה עגול ולחתוך למשולשים בעזרת גלגלת לפיצה. מסדרים על נייר האפייה.
4 אופים את הקרקרים 12-15 דקות עד שהקרקרים זהובים ופריכים, מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו מקוואקר כופתאות ממש טעימות!