חטיפי קוואקר, שוקולד לבן ושקדיםדקה עבודה, 15 דקות אפייה - ויש לכם ממתק טעים ובריא, שאין שום סיבה לסרב לו
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל החומרים בקערה גדולה, עד שהתערובת אחידה ורטובה. 2 משטחים את התערובת בתבנית בגודל 20X30 ס"מ, על גבי נייר אפייה משומן מעט. מהדקים היטב (חשוב!). 3 אופים 15 דקות בחום של 180 מעלות. מקררים לחלוטין. מכניסים את התבנית לפריזר ל-15 דקות. 4 מעבירים למשטח עבודה (בעזרת נייר האפייה) וחותכים בסכין גדולה למלבנים של 3X10 ס"מ. שומרים בכלי אטום (אפשר גם להקפיא). אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |