המצרכים :
למרינדה:
לציפוי (לשתיים מהשוקיים בלבד):
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי המרינדה, מעסים את העוף טוב טוב ומניחים לו לשרות בתוכה כשעה בטמפרטורת החדר. 2 מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל חומרי הציפוי בסיר על להבה נמוכה, עד לאיחוד כל החומרים. מסירים מהאש ומצננים. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים מעט את כפות הידיים ומצפים שתיים מהשוקיים בציפוי הקוואקר. 4 מוציאים את שתי השוקיים הנותרות מהכלי עם המרינדה, מוסיפים למרינדה 3/4 כוס קוואקר ומערבבים היטב. 5 מצפים את שתי השוקיים הנותרות (לוחצים את הקוואקר כדי להצמיד אותו). 6 מעבירים את כל השוקיים לתבנית מכוסה נייר אפייה ואופים 35 דקות. בקרו בבלוג של טל - מה יש לאכול הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|