מטבעות שוקולדהממתק הכי מהיר וקל שיש: 3 מרכיבים (אם לא כוללים קמצוץ מלח), פחות מעשר דקות של עבודה ובלי אפייה בכלל
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (45 מנות):
אופן ההכנה:1 על מחבת יבשה קולים את הקוואקר עד גוון זהוב. מערבבים כל הזמן ונזהרים לא לשרוף. אם משתמשים בקוקוס לא קלוי, קולים את הקוקוס באותה צורה לגוון זהוב עמוק. מניחים לקירור מוחלט. מערבבים את הקוואקר, הקוקוס והמלח.2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד. עוצרים כל שלושים שניות ומערבבים. כשבערך שלושה רבעים מהשוקולד נמסים, מפסיקים לחמם ומערבבים עד שכל השוקולד נמס.3. מוסיפים לשוקולד 4 כפות מתערובת הקוואקר ומערבבים. מניחים נייר אפייה או משטח סיליקון על תבנית תנור ומניחים עליו ערמות בכמות של חצי כפית מהתערובת כשביניהן רווחים.4. משטחים את הערמות למטבעות על ידי מספר חבטות עדינות של התבנית על השיש. מפזרים על המטבעות את תערובת הקוואקר שנשארה. מעבירים למקרר עד להתגבשות השוקולד. שומרים בכלי אטום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות |