עוגיות קוקוסהעוגיות הכי קלות בעולם: מערבבים 7 מרכיבים, יוצרים כדורים ואופים 10 דקות. והתוצאה: מעולה, נימוחה ודורשת עוד ביס
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל החומרים היבשים. מוסיפים שמן קוקוס וביצה. לשים לבצק אחיד.2. יוצרים כדורים קטנים (בקוטר 2 ס"מ) ומניחים אותם בתבנית על גבי נייר אפייה עם רווחים ביניהם.3. אופים בחום של 180 מעלות, 10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט בשוליהן. מניחים לקירור מוחלט. עוגיות הקוקוס מתקשות אחרי הקירור. שומרים בכלי אטום.הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות |